Doneer je gewonnen knuffel aan Stichting Opkikker

Doneer je gewonnen knuffel aan Stichting Opkikker

STICHTING OPKIKKER

Stichting Opkikker zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek kind een dag te geven die ze een geweldige opkikker geeft. Een dag waarop ze alles kunnen vergeten en met volle teugen genieten. Dit gebeurt jaarlijks voor zo’n 2.000 gezinnen.

Tijdens zo’n dag gaan kinderen bijvoorbeeld vliegen met een helikopter, op pad met de brandweer of politie, op excursie bij een televisiestudio of de show stelen op een catwalk. Ieder gezin beleeft een programma vol activiteiten, passend bij de gezinsleden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn dagen met een blijvende, positieve impact.

JOUW KNUFFEL

Jij kunt een steentje bijdragen aan zo’n Opkikkerdag. Met de door jou gedoneerde knuffel geef je namelijk een ernstig ziek kind een extra ‘vriendje’ in een vaak moeilijke periode. Daarbij heeft Stichting Opkikker allerlei ideeën om deze knuffels een rol te geven op Opkikkerdagen.

HELP MEE

Stichting Opkikker bestaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers, donateurs en sponsoren die het belangrijk vinden dat ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag beleven. Help jij ook mee?

Doneer dan je gewonnen knuffel bij de Opkikker-kraam op Park Hilaria! Kijk voor alle mogelijkheden om ons te steunen op www.opkikker.nl